27 / 04 / 2024

Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet binası açıldı!

Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet binası açıldı!

Bornovalı şoförler yeni hizmet binasına kavuştu. Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet merkezinin açılışında konuşan Başkan Murat Canlı, kazandırdıkları mülkle, üyeleri kiradan kurtardıklarını söyledi




Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet binası törenle açıldı. Odanın yıllardır kirada hizmet verdiğini dile getiren Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı, "Camiamıza yeni ve çağdaş bir hizmet merkezi kazandırmak bizim yönetimimize nasip oldu" diye konuştu.


Modern hizmet 

Canlı, "Yönetime geldiğimiz ilk günden beri üyelerimize kendi mülkümüzde modern şartlarda hizmet vermeyi hedeflemiştik. Yönetim kurulumuzun birlikteliğinden ve üyelerimizin özveriyle odamıza sahip çıkmasından aldığımız güçle bu zor hedefe ulaştık" dedi.


Ortak yönetim 

Odaya mülk kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Canlı, "Bizim yönetim anlayışımızda 'ben' yoktur, 'biz' vardır. Bu başarıyı da birlikte kazandık" diye konuştu. 

Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet merkezinin açılışı için düzenlenen törene Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan,  İzmir  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Bornova Kaymakamı Kadri Canan ile Birlik yöneticileri, çok sayına meslek odası başkanı ve üyeler katıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan eski bir Bornovalı olarak üyelerin çoğunu tanıdığını belirterek, "Yeniler belki bilmez ama eski şoförler beni iyi hatırlar" dedi. Odanın bir süre önce vefat eden başkanı Recep Akkaya'yı rahmetle anan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, "Suudi' lakaplı rahmetli başkanımızın bir sözü vardı. 'Sözler ve insanlar unutulur, imzalar yaşar' derdi. Murat Canlı ve yönetimi de rahmetli Recep Akkaya'nın ekibi. Onun hedeflerini bugün yerine getiriyorlar, oda tarihine imzalarını atıyorlar" diye konuştu. 


Ulaşım kolaylığı

Odanın yeni merkezi, Erzene Mahallesi Muhtarlığı'nın karşısında yer alıyor. 98 metrekarelik alana sahip hizmet merkezinde yönetim, muhasebe, sigorta birimleri hizmet veriyor. Ek 18 ve F1 belgeleri hizmet merkezinden verilirken, ilçe emniyet müdürlüğüne yakın olduğu için plaka basım atölyesi yeni merkeze taşınmadı. Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın ilçe meydanına da yakın olan yeni hizmet merkezi, Erzene Mahallesi 8 Sok. No:34 adresinde faaliyet gösterecek. 



Yeni Asır


Geri Dön