18 / 04 / 2024

Borsada müthiş kayıp! O hisselerde kayıplar yüzde 4’ü aştı!

Borsada müthiş kayıp! O hisselerde kayıplar yüzde 4’ü aştı!

Borsa İstanbul’da düşüş bugün de devam ediyor. Haftanın son işlem günününe düşüşle başlayan Borsa İstanbul BIST !00 endeksinde kayıplar yüzde 2’yi aşarken, bankacılık endeksindeki kaybın ise yüzde 4’e yaklaştığı bildirildi.



Borsada kayıp hızlanarak yüzde 2'yi aştı, bankacılık hisselerindeki kayıp ise yüzde 4'e yaklaştı.

Günlerdir düşüşte olan borsadan gelen haberler yine iç açıcı olmadı. Borsa İstanbul BIST 100’de kayıp hızlanarak yüzde 2’yi aşarken, bankacılık hisselerindeki kaybın ise ise yüzde 4 civarlarında olduğu bildiriliyor.

Borsada müthiş kayıp! O hisselerde kayıplar yüzde 4’ü aştı!

2022 boyunca yatırımcısına en fazla kazandıran araç olan Borsa İstanbul, son günlerde düşüşünü sürdürürken, haftanın son işlem gününde değer kaybı da hızlandı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi yüzde 2’nin üzerinde düşerken, Bankacılık Endeksi’nde kayıp yüzde 4’e yaklaştı.

BIST 100 Endeksi, haftanın son işlem gününde önceki günün kapanışına göre 32,72 puan ve yüzde 0,63 değer kaybederek 5 bin 198 puana geriledi ve sonrasında da değer kaybı devam etti.

Bugünkü işlemlerde 5 bin 112 puana kadar gerileyen ve en yüksek 5 bin 226 puanı gören BIST 100 endeksi, saat 13:45 itibarıyla yüzde 2,24 oranında kayıpla 5 bin 110 puanda seyir izledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön