24 / 04 / 2024

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

 Vakti paradan değerli olanlar beyaz eşya seçimini de ona göre yapıyor. Hızı insanalrı cezbeden Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...



SpeedPerfect, zamanınızın dar olduğu durumlar için üretilmiş özel bir programdır.SpeedPerfect aracılığı ile harika yıkama sonuçlarından taviz vermeden yıkama sürenizi %65’e kadar düşürebilirsiniz.

Bu özellik çoğu programla, tüm çamaşırlar ve kumaşlar ile bareber kullanılabilir. Örneğin, SpeedPerfect ile beraber Mix programını seçerek, 4 kilograma kadar çamaşırı sadece 45 dakikada tümünü yıkayabilirsiniz.

(*Süre farkı Sentetikler Programı için 40°C"de SpeedPerfect opsiyonu olmadan ve eklendikten sonra yapılan iki ayrı ölçüme göre hesaplanmıştır.)

VarioDrum: Kirli, hassas ve bunun arasındaki yıkamalar için harika çözüm.

En sevdiğiniz veya narin giysileriniz arka arkaya yıkanarak yıpranabilir. Eşsiz patentli VarioDrum tambur yapısı, her tür giysiyi eşit su dağıtımıyla ve en sevdiğiniz giysilerinizi esnetmeden, kırıştırmadan veya zarar vermeden kibarca yıkar.

Seçilen programa tabi olarak damla şeklindeki dizayn ve asimetrik kanatlarla çamaşırlarınız dönüş yönünden özgür olarak merkeze  doğru kibar hareketlerle döndürülür. Bu sayede sadece çok kirli kıyafetler için etkili bir temizlik sağlamakla kalmaz, aynı anda tüm ağırlık için daha hızlı ve daha kapsamlı bir temizlik de elde etmiş olursunuz.

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

ActiveWater Plus: Otomatik su tasarruf sistemi.

ActiveWater Plus teknolojisi aracılığı ile gerekli su miktarı kullanılırken harika sonuçlar elde edilir. Sensörleri sayesinde kumaş tipine ve çamaşır miktarına göre su tüketimini otomatik olarak ayarlar. Tam gerektiği kadar su kullanımı ile mükemmel çamaşır yıkama tecrübesi sağlar.

 


Geri Dön