26 / 04 / 2024

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...



Her eve her ihtiyaca, Profilo’dan yatay ve dikey derin dondurucular!

Yaz mevsimlerinde kışlık sebzelerinizi, kış aylarında da yazlık sebzelerinizi mevsimindeki gibi kullanmak için Profilo’nun gereksiminize uygun ebatta yatay ve dikey derin dondurucularından birini seçmeniz kafi,
Profilo derin dondurucunuz kısmen doluyken, yarım yük ekonomi seçeneği ile enerji tasarrufu elde edebilir şok dondurma ile dondurucuya koyulan gıdaların besin değerlerini ve içinde bulunan vitaminleri yok etmeden hızla donmasını sağlayabilirsiniz.


Dikey formuyla çok daha kullanışlı

Profilo Derin Dondurucu, evinizin dekoruna ve şekline uygun olarak dizayn edilen dikey formuyla evinizin her yerinde kendine kolayca yer bulur.  Ayrıca, içerisindeki raflar yardımıyla yiyeceklerinizi kendi düzeninize uygun halde yerleştirebilir, ihtiyaç anında aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Profilo Derin Dondurucu, 1 adet BigBox çekmecesi, 4 adet şeffaf dondurucu çekmecesi, 2 adet flap kapaklı derin dondurucu bölmesi ile gizlemek istediğiniz her çeşit ve ebattaki cihaza özel yer açar. Sevdiğiniz tüm gıdalar kendi düzeniniz içinde gruplandırmanıza olanak sağlar.BigBox çekmecesi ile geniş saklama alanı gereken büyük parça lezzetleri kolayca gizleyebilir. zamanı gelince eşsiz tariflerinizle misafirlerinize en sevdikleri yemekleri yaparak şımartabilirsiniz.Sıcaklık kontrolünüz altındaDerin dondurucunuzun içinde farklı sıcaklık şartlarına ihtiyacınız olabilir. Elektronik Sıcaklık Kontrolü fonksiyonu aracılığı ileProfilo Derin Dondurucunuzun sıcaklık şartlaını kendiniz ayarlayabilir, istediğiniz sıcaklıkta kullanabilirsiniz. Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? 


Geri Dön