24 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik’ten Kaçırılmayacak Değişim Fırsatı!

Bosch Termoteknik’ten Kaçırılmayacak Değişim Fırsatı!

Eski Bosch kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle değiştirmek isteyen kullanıcılar +1 yıl ücretsiz ek garanti kazanıyor. Bosch’un +1 yıl ücretsiz ek garanti avantajı 2015 yılı sonuna kadar devam ediyor.



Kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle 30 Kasım 2014’e kadar değiştiren tüketiciler, Bosch Condens 2500 W yoğuşmalı kombiyi 300 TL indirim avantajıyla satın alabiliyorlar.


Bosch, eski konvansiyonel kombisini, minimum enerji ile maksimum konfor sağlayan Bosch yoğuşmalı kombilerle ile değiştirmek isteyen kullanıcılara yönelik ekstra 1 yıl ek garanti kampanyası başlattı. 2015 yılı sonuna kadar devam edecek kampanyaya 7 yaşın üzerinde, arıza ya da bakım gerektiren konvansiyonel kombi sahipleri katılabiliyor. Tüketiciler, müşteri servis teknisyeninden aldıkları kuponla, Yetkili Bosch Isı Sistemleri Bayii’ne giderek +1 yıl ücretsiz ek garantiden faydalanabiliyorlar. Bosch yoğuşmalı kombiler, yakıt tüketimini azaltarak ısınma ve sıcak su maliyetlerinde tasarruf ve ekstra konfor sağlamasının yanı sıra, çevre dostu özellikleriyle de ön plana çıkıyor.


+1 yıl ücretsiz ek garanti kampanyasına 30 Kasım 2014 tarihine kadar katılan kullanıcılar, ek garanti avantajının yanı sıra, Bosch Condens 2500 W yoğuşmalı kombileri 300 TL indirimli olarak alma şansına sahip oluyorlar.



Geri Dön