20 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik 2014 ürünleri kampanyası

Bosch Termoteknik 2014 ürünleri kampanyası

Eski Bosch kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle değiştirmek isteyen kullanıcılar +1 yıl ücretsiz ek garanti kazanıyor. Bosch’un +1 yıl ücretsiz ek garanti avantajı 2015 yılı sonuna kadar devam ediyor.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch Grubu satışlarını yüzde 6,2 artırdı!

Bosch Grubu, 2014 yılının ilk verilerine göre geçen yıl satış cirosunu öngörülenin üzerinde yüzde 6,2 artışla 48,9 milyar avroya yükseltti. Denner, büyümeyi, “İnovasyon stratejimiz meyvelerini veriyor” diye yorumla

Bosch Grubu satışlarını artırdı!

Bosch Grubu tarafından açıklanan ön rakamlara göre, Grup, 2014 yılında küresel satışlarını yüzde 6,2 oranında artırarak 48,9 milyar avroya yükseltti. Döviz kurunun etkilerinden arındırıldığında, satışlardaki büyüme yüzde 7,2 düzeyinde gerçekleşti.

Bosch Termoteknik’ten enerji tasarrufu sağlayan çözümler!

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Bosch Termoteknik yeni binasına taşındı!

Manzarasının yanı sıra, dizaynı, çalışma alanlarının ferahlığı ve depreme dayanıklı teknolojik altyapısıyla dikkat çeken ofis, kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmak ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla oluşturulan 5S kuralına göre tasarlandı.

Bosch Termoteknik’ten teknik okullarla işbirliği!

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor!

Isıtma, soğutma, havalandırma ürünleriyle tam bir sistem çözümü sunan Bosch Termoteknik, birçok prestijli projeye imzasını atıyor. Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor.

Bosch Termoteknik’ten Kaçırılmayacak Değişim Fırsatı!

Eski Bosch kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle değiştirmek isteyen kullanıcılar +1 yıl ücretsiz ek garanti kazanıyor. Bosch’un +1 yıl ücretsiz ek garanti avantajı 2015 yılı sonuna kadar devam ediyor.

Bosch Termoteknik 2014 ürünleri kampanyası Haberi

Bosch Termoteknik 2014 ürünleri kampanyası

Kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle 30 Kasım 2014’e kadar değiştiren tüketiciler, Bosch Condens 2500 W yoğuşmalı kombiyi 300 TL indirim avantajıyla satın alabiliyorlar.


Bosch, eski konvansiyonel kombisini, minimum enerji ile maksimum konfor sağlayan Bosch yoğuşmalı kombilerle ile değiştirmek isteyen kullanıcılara yönelik ekstra 1 yıl ek garanti kampanyası başlattı. 2015 yılı sonuna kadar devam edecek kampanyaya 7 yaşın üzerinde, arıza ya da bakım gerektiren konvansiyonel kombi sahipleri katılabiliyor. Tüketiciler, müşteri servis teknisyeninden aldıkları kuponla, Yetkili Bosch Isı Sistemleri Bayii’ne giderek +1 yıl ücretsiz ek garantiden faydalanabiliyorlar. Bosch yoğuşmalı kombiler, yakıt tüketimini azaltarak ısınma ve sıcak su maliyetlerinde tasarruf ve ekstra konfor sağlamasının yanı sıra, çevre dostu özellikleriyle de ön plana çıkıyor.


+1 yıl ücretsiz ek garanti kampanyasına 30 Kasım 2014 tarihine kadar katılan...