26 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik yeni binasına taşındı!

Bosch Termoteknik yeni binasına taşındı!

Manzarasının yanı sıra, dizaynı, çalışma alanlarının ferahlığı ve depreme dayanıklı teknolojik altyapısıyla dikkat çeken ofis, kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmak ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla oluşturulan 5S kuralına göre tasarlandı.



Bosch Termoteknik Türkiye, İstanbul Koşuyolu’nda bulunan merkez ofisini Küçükyalı’ya taşıdı. Mükemmel manzarasının yanı sıra, dizaynı, çalışma alanlarının ferahlığı ve depreme dayanıklı teknolojik altyapısıyla dikkat çeken ofis, kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmak ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla oluşturulan 5S kuralına göre tasarlandı. Bosch Termoteknik Türkiye’nin yeni ofisinde ürünlerin tanıtıldığı dijital showroom da yer alıyor. 


Bosch Termoteknik Türkiye’nin yeni merkez ofisi, yeşil enerjiye uygun olarak tasarlandı. Isı yalıtımında doğa dostu malzemelerin kullanıldığı ofiste enerji, yeşil enerji veren tedarikçilerden sağlanıyor.  Ergonomik tasarımıyla da dikkat çeken ofisin farklı ihtiyaçlara yanıt veren 2 adet uygulamalı, 1 adet teorik eğitim salonu ve 250 kişi kapasiteli oditoryumu bulunuyor. Renkli dinlenme alanları ve tüm otomasyon sisteminin dijital ekranlardan kontrol edildiği gelişmiş teknolojik alt yapısıyla da dikkat çeken ofis, Bosch Termoteknik Türkiye’yi geleceğe taşıyor. 



Geri Dön