26 / 04 / 2024

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.



 Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Yoğuşmalı kombi,soğuk kış aylarında evinizi ve sularınızı ısıtarak sizi soğuktan koruyan bir üründür. Evlerde soğuktan korunmak için kış aylarında kullanılan ürün adeta bir hayat kurtarıcı gibidir. Yerden yükseklikte olan ürün pratik bir kullanıma sahiptir. Suyun ısısı rahatlıkla ayarlanabilir. 

YOĞUŞMALI KOMBİ ÖZELLİKLERİ

  • Doğal gaz ile çalışıp LPG ile uyumlu olan kombi verimi klasik kombilere göre daha avantaj sağlayan yoğuşmalı özelliğiyle sıcaklığın ihtiyaca göre ayarlanmasını sağlar. 
  • Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan kombi beyaz renginin yanı sıra, 725 mm yüksekliğe, 400 mm genişliğe ve 37 kg ağırlığıyla banyonuzda yerini alır. 
  • %109 verimli tam yoğuşmalı Bosch Condense 2500W kombi özellikleri arasında 3 yıldızlı kullanım suyu dikkat çekiyor.Modülasyonlu brülör yapısı ile verim oranı artan ürün yoğuşma teknolojisi ile verimin yükselmesini sağlıyor.
  • Ürünün ısıtma ve su kapasitesi 24 kW. Doğalgaz kullanımı ve sıcak su ihtiyacını karşılayan kombi donma korumalı yapısı bulunur.Cihazın döküm ısı bloğu Alüminyum ve Silisyum alaşımı yapısı ile dayanıklılık ortaya koyar. Aynı zamanda BUS teknolojisine sahip üründe çift yönlü iletişim sağlanır.
  • Bosch Condense kombi frekans kontrollü pompaya sahiptir. Bu pompa sayesinde enerji tüketimini düşürür. Tam modülasyonlu fan ve ön karışımlı brülör yapısına sahip kombi yüksek verim sağlayarak ekonomik açıdan avantaj sağlar. 
  • Bosch Condense kombide 8 litre su deposu bulunuyor. Bu sayede suyu ilk açtığınız andan itibaren sıcak su kullanımı gerçekleşmeye başlıyor. Bu sayede musluk açıldığında suyun ısınmasını beklemenize gerek kalmıyor. 

Peki yoğuşmalı kombi nerde ne kadara satılıyor?
 


Geri Dön