26 / 04 / 2024

Bosch'tan ergonomik kesme istasyonu

Bosch'tan ergonomik kesme istasyonu

Bosch açılı, gönye ve ayarlı kesimler için ideal olan PLS 300 kesme istasyonunu kullanıcılara sunuyor



Bosch, yeşil seri dekupaj testereleri ile birlikte özellikle hassas kesimler yapılmasını sağlayan PLS 300 ergonomik kesme istasyonu ile ahşap, metal ve plastik malzemelerin rehber kesimlerinde ideal kullanım imkânı sağlıyor. Dekupaj testereleri ile kesilebilen tüm malzemeler için kullanılabilme özelliğine sahip PLS 300, süpürgelikler, laminantlar (kalınlığı 31,5 cm, genişliği 30 mm ve açısı 45 dereceye kadar olan) ve gönye ya da ayarlı kesimler için hızlı, güvenilir ve doğru bir kesim yapılmasına kolaylaştırıyor.

Kesim merkezi bir alüminyum rehber kanalı ve bir destekten oluşan PLS 300 ergonomik kesme istasyonu, aynı zamanda, parçayı kenetleyerek rehber kanalında tutuyor. Rehber kanalı +-45 dereceye kadar olan yatay kesimler için okunması kolay cetvelle rahatlıkla ayarlanabiliyor. PLS 300'ün üzerinde bulunan iş parçası, standardizasyonu sağlayan rehber kanalı ve destek ile simetrik bir şekilde yerleştirilebiliyor. Aynı zamanda asimetrik iş parçaları ve uzun iş parçaları için de aynı şekilde yerleştirilebiliyor.

Geniş kesimlerde kullanıcının işini kolaylaştıracak iki desteğe sahip olan PLS 300'de, taşıyıcı bölümünün içerdiği rehber yol gerektiğinde kaldırılabiliyor.  Diğer yandan, PLS 300 sayesinde derin kesme işlemi yapıldığında, destekleri rehber yolu taşıyıcısına monte edilebiliyor. 

Bosch PLS 300, Ekim 2009'dan itibaren Bosch bayilerinde ve yapı marketlerde kullanıcılarının hizmetine sunuluyor. 


Geri Dön