27 / 04 / 2024

Bosch'tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch'tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan hediyeli ürün kampanyası. Bosch'tan Seçili ankastre set alana 3.650 TL değerindeki MUM Serie 2 Mutfak Makinesi hediye olarak verilecektir. İşte kampanya detayları




Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi Mart ayı sonuna kadardır. Kampanyadan yararlanmak için seçeceğiniz ankastre fırın, davlumbaz ve ocakla birlikte MUMS2VM00 kodlu ürünü sepetinize eklemeniz gerekmektedir. İndirim sepette uygulanacaktır.

MUTFAK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

İdeal karışım ve hamurlar hazırlamak için yalnızca haznenin büyüklüğü değil, iç tasarımı ve hazne ile uyumlu aksesuarlar da oldukça önem arz eder. 3,8L kapasiteli paslanmaz çelik hazne hem tasarımı hem de kapasitesi ile 2.4 kg'a kadar mükemmel kek karışımları ve 1.7 kg'a kadar ideal hamurlar hazırlamanıza yardımcı olur.

Bosch tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

DUVAR TİPİ DAVLUMBAZ ÖZELLİĞİ 

Davlumbazların yağ ve diğer katı parçacıkları filtrelemek için metal yağ filtrelerine ihtiyacı bulunur. Bu filtrelerin maksimum verimlilikte çalışmasını sağlamak için ayda bir elinizde veya bulaşık makinenizde yıkamanız gerekir.TouchControl dokunmatik kontrol seçeneği ile 3 kademeli güç seviyeleri ve ışık ayarları yapabilirsiniz. 

ANKASTRE FIRIN ÖZELLİKLERİ

3D HotAir ve alttan ısıtma kombinasyonu sayesinde fırını önceden ısıtmaya gerek kalmadan donmuş pizzayı 20 dakikada pişirebilirsiniz. Bu mod; köfte, krep, sebze gibi yarı pişmiş ve dondurulmuş besinler için kullanışlıdır. 

Bosch tan Seçili Ankastre Set alana 3.650 TL değerindeki Mutfak Makinesi hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

ANKASTRE GAZLI OCAK ÖZELLİKLERİ

Dört gözü gazlı ocakta bulunan ateşleme sistemiyle ocağınızı tek bir hareketle yakmanız mümkündür. Standart ocaklara göre Vestel Bosch ankastre ocak daha genis hacimlidir. Böylelikle ocagınıza aynı anda daha fazla tencere sığdırarak yemek yapabilirsiniz. 

Peki kampanyaya dahil olan ürünlerin fiyat listesi nedir? 


Geri Dön