25 / 04 / 2024

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan inanılmaz kampanya! Seçili solo buzdolabı ve çamaşır makinesini birlikte alana 3.470 TL değerindeki Serie 4 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge hediye.



 Bosch tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken 15 Mart tarihine kadar geçerlidir.Kampanyadan yararlanmak için seçeceğiniz buzdolabı ve çamaşır makinesiyle birlikte BGC21X300 kodlu ürünü sepetinize eklemelisiniz. İndirim sepette uygulanacaktır.

SOLO ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ 

Bosch çamaşır makinesinin sahip olduğu EcoSilence Drive özelliği o kadar sessiz çalışır ki bazen çalışmakta olduğunu bile unutabilirsiniz. Fırçasız, enerji tasarruflu motoru hem sessiz çalışır, hem olağanüstü uzun ömürlüdür, hem de 10 yıl parça garantilidir.Zaman önemli olduğunda, SpeedPerfect özellikli çamaşır makineleri temizlikten ödün vermeden yıkama süresini %65'e kadar kısaltma kapasitesine sahiptir. SpeedPerfect özelliği, çoğu programla, tüm yükleme miktarı ve kumaş türleriyle karma şekilde kullanma kolaylığı sunar. 
Eşsiz, patentli Vario Drum sistemi, her tip çamaşırı nazik ve etkin şekilde yıkayarak kıyafetin özünü korur. Suyu eşit dağıtarak giysilerinizin kırışmasını ve esnemesini engeller

SOLO BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

VitaFresh özelliği sayesinde yiyeceklerinizin vitamin değerleri korunur ve yiyeceklerinizin çok daha uzun süre taze kalması sağlanır. Dayanıklı ve enerji tasarruflu LED'ler buzdolabınızda parlak, eşit dağılan ve gözü almayan aydınlatma sistemini ortaya koyar. LED Aydınlatma ile her zaman bütün yiyeceklerinizi net bir şekilde görebilmeniz mümkündür.

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

10 yıl motor garantisi ile sadece yüksek performans vaat eder.Süpürgede yer alan özel HEPA filtresi sayesinde, oda havasından daha temiz hava çıkışı sağlanır.Özel Filtre havanın %99,95'ini filtreler, buna havadaki tozlar, bakteriler ve polenler de dahildir.

Peki kampanyaya dahil olan ürünler ve onların fiyat listesi nedir? 


Geri Dön