28 / 03 / 2024

 Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir buzdolabı alana bir süpürge hediye! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

 Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir buzdolabı alana bir süpürge hediye! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

 Profilo'dan harika avantajları olan kampanya. Seçili buzdolabına uygun avantajlı imkanlarla bir de süpürge hediyesi var. Bu haberimizde BD2076LFXN  kodlu buzdolabını inceleyeceğiz. Bu kampanyadan yararlanmak için  haberimize göz atın. Peki Profilo buzdolabı ne kadar?



 İster evlenin isterseniz evinizi yenileyin, 2023'e kampanya ile başlayan bu fırsatı kaçırmayınProfilo, seçili Buzdolaplarına,Ocak ayına özel Garanti pay ile  8000 TL ve üzeri alışverişlerde 400 TL bonus fırsatı ile veriyor. Ayrıca benim profiloma üye olana yüzde 5 indrim  imkanı da var. Asıl bomba ise seçili  ürün kategorisinden seçtiğiniz herhangi bir buzdolabına bir de elektrikli süpürge hediye ediyor. Kampanyanın tabiki  sınırlı bir tarihi var.  Bu çok avantajlı kampanya 1 Ocak - 31 Ocak 2023 tarileri arası da geçerli olacak.

Herkesin sevdiği yemeğe yer var

Profilo XXL Geniş iç hacmi Buzdolaplarında tüm tatlara yer var! Tüm market alışverişlerinin, büyük tencerelerin, tepsilerin, hatta en büyük karpuzların bile hiç yer sıkıntısı yaşamadan basitçe yerleştiğine şahit olduğunuzda siz de oh be diyeceksiniz.  Üstelik hem alttan hem de üstten donduruculu alternatiflerinden kullanımınıza en uygun olanı tercih edebilir sevdiğiniz tatları dilediğiniz şekilde muhafaza edebilirsiniz

Daha uzun süre tazelik

Sebze ve meyvelerinizi Profilo XXL Buzdolabınızdan her aldığınızda mis gibi tazeliğini göreceksiniz Zira ExtraFresh Comfort çekmecesi, özel sürgü sistemi ve nem kontrol düzeneği ile dışarıdan gelen havayı makul gizleme şartlarına göre ayarlar, bu sayede meyve ve sebzeleriniz x2 kata kadar daha uzun süre taze saklar. Size, taze sebze meyvelerin keyfini çıkarmak kalır.

 Profilo nun bu kampanyası kaçmaz! Bir buzdolabı alana bir süpürge hediye! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Soğutma işini ona bırakın

Şarküteri ve et ürünlerinizi buzdolabınızdaki diğer ürünlerden daha soğuk tutmak isterseniz ExtraCold Comfort çekmecesi size yardımcı olmaya hazır. Ayarlanabilir  sıcaklık kontrol mekanizması sayesinde, bu bölmedeki sıcaklığı 0 dereceye yaklaştırarak ürünlerinizde uzun süre tazelik sağlar. Çekmeceye ihtiyacınız olmadığında 
ise kolayca yerinden çıkarılarak size yer açar. Peki Profilo buzdolabı ne kadar?

 


Geri Dön