19 / 04 / 2024

Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Hem yatırım hem de takı amaçlı satın alınan hediyelik altın bileziklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi.



Altın hediyelik bilezikler evlilik yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü gibi özel günlerde için satın alınabilecek en değerli ve özel hediyeler arasında yer alıyor.  Altın bilezikler, 14 ayar, 18 ayar, 22 ayar, 24 olmak üzere dört farklı ayarda satılmakta. Tekli altın bileziklerin ağırlıkları 7 gr ila 10 gr arasındayken İkili bileziklerin ağırlığı ise 15 gr ile 28 gr arasında.

En beğenilen ve en çok rağbet gören kadın takıları arasında ilk sıralarda yer alan bileziklerin güncel fiyatları merak edilip araştırılıyor. 

Peki hediyelik altın bilezikler ne kadar? Hediyelik altın bilezik kaç TL? Sembolgold 13 Ocak 2023 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön