26 / 04 / 2024

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul, satış sürecinin devam ettiği projelerinde yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası başlatıyor...



Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul, konut sahibi olmayı kolaylaştıracak yepyeni bir kampanya başlatıyor. BOSS4 Gayrimenkul’ün yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası 18 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak.

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada başlatılan bu yeni kampanyayla konut sahibi olmayı kolay hale getirmeyi planladıklarını söyledi.

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Ziraat Bankası’yla anlaşıldı

Halihazırda inşaatı süren BOSS4 Gayrimenkul projelerinden 3 tanesinde geçerli olan kampanya için banka anlaşmasının gerçekleştirildiğini belirten  BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş “BOSS4 Gayrimenkul, yüksek banka faizleri nedeniyle taksitle ev almak isteyen ancak beklemede kalan yatırımcıları harekete geçirecek bir kampanyaya start veriyor. Kampanya, yüzde 0,99 faiz ve 60 ay taksitle hayata geçiyor. Ziraat Bankası’yla anlaşma sağlandı, yatırımcılarımız için bu bankadan kredilendirme yapılacak. Kampanya, inşaatı devam eden projelerimizden ‘Alya Mercan’, ‘Alya Bella’ ve ‘Alya 4 Mevsim’de geçerli” dedi.

Teslimler 2022'de başlıyor

Yüzde 0,99 faiz kampanyasındaki projeler arasında yer alan ‘Alya Mercan’, Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. Alya Mercan projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor. Yatay mimari tasarıma sahip proje her dairede bulunan balkon avantajı ile de dikkat çekiyor. 4 blokta toplamda 4 katlı şekilde hayata geçirilen proje, toplam 84 konuttan meydana geliyor. Projenin teslimlerinin 2022 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. şubat ayında teslime hazırlanıyor.

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Beylikdüzü Gürpınar’da hayata geçirilen 'Alya Bella’ projesi toplamda 12 lüks tripleks villadan meydana geliyor. Marinaya yakın ve doğanın içinde hayata geçirilen ‘Alya Bella,’ projesi de yatırım fırsatlarıyla dikkat çeken projeler arasında yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2022 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Eylül sonunda lansmana çıkan ‘Alya 4 Mevsim’ projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Satış ofisi ve örnek dairesi hazırlanan ‘Alya 4 Mevsim’, kaliteli ve elit bir yaşam sunan bir proje şeklinde dizayn edildi. Esenyurt’ta yükselen ‘Alya 4 Mevsim’de binalar 11 katlı 4 adet blok şeklinde tasarlanan toplam 217 dairenin yer aldığı Alya 4 Mevsim projesinin teslimlerinin Ekim 2023’te yapılması planlanıyor.

Web: www.boss4.com.tr              

Telefon: 444 25 92         
 

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!


Geri Dön