19 / 04 / 2024

Botanika, Fiskars Kampanyası'nı başlatıyor!

Botanika, Fiskars Kampanyası'nı başlatıyor!

Hobi bahçeciliği sektöründe Türkiyenin lider markası Botanika, bahçe dostlarını Fiskars Sonbahar Kampanyasına davet ediyor. Ekim ayı boyunca Baumax'a eski budama makasını getiren herkes Fiskarsın budama makasına yüzde 50 indirimli olarak sahip olacak



Ekim ayı boyunca Baumax Yapı Marketlerde devam edecek kampanya süresince, eski budama makasını getiren herkes dünyanın köklü bahçe ekipmanları markası Fiskarsın budama makasına yüzde 50 indirimli olarak sahip olacak.

Her yıl budama zamanı olan ilkbahar ve sonbahar aylarında elimizden düşürmediğimiz; bahçe bakımı denince akla ilk gelen şey olan budama makasları, şüphesiz bitkilerimiz için kullandığımız öncelikli el aletimizdir. Ancak her sene bahçemiz için çeşitli yenilikler yaparken; emektar bahçe ekipmanlarını yenilemeyi hep sonraki bir zamana bırakırız. İşte Botanika, yıllar içerisinde keskinliğini yitiren budama makaslarınızı yenilemek için bulunmaz bir sonbahar kampanyası uyguluyor. Ekim ayında, markası ne olursa olsun, eski budama makasınızı Baumax yapı marketlere getirerek, dünyanın bahçe aletlerinde en köklü markası Fiskarsın budama makasına yüzde 50 indirimli olarak sahip olabilirsiniz.
 
Hobi bahçeciliğinin öncü firması Botanikanın sadece Ekim ayında uygulayacağı bu kampanya ile siz de eski budama makaslarınızı yenileyebilir; ilk bahara yüzde 50 indirimli aldığınız Fiskars makasları ile hazırlık yapabilirsiniz.
 
Fiskars Budama Makası ve diğer Fiskars ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.fiskars.com adresindeki Türkçe bölümden ulaşılabilir.

Botanika ve ürünleri hakkında bilgi almak için www.botanika.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Geri Dön