29 / 03 / 2024

Boztepe'de Kırşehir gibi değişim yaşanıyor!

Boztepe'de Kırşehir gibi değişim yaşanıyor!

KIRŞEHİR'İN en yakın ilçelerinden biri olan Boztepe'de, Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projelerle şehrimizde olduğu gibi Boztepe ilçesinde de değişimler yaşanıyor.




7,5 yıllık çalışmalarını değerlendiren Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, "Boztepe'nin çehresini değiştirecek çalışmalara imza attık. Kırşehir'in en yakın ilçesi olan Boztepe'de devam eden projelerimizin 

tamamlanması ile ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi. 

TOKİ tarafından yapılacak 122 2 + 1 Tarımköy Konutu, müstakil ev ile ilgili başvuruların alınmaya başlandığını ve 31 Ocak'a kadar beklenenin çok üstünde başvuru olacağına inandığını belirten Belediye Başkanı Aydın, şöyle konuştu: 

"İki dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdürüyorum. Vatandaşlarımız seçimde büyük bir teveccüh göstererek, beni bu onurlu makama layık gördüler. Üzerimde taşıdığım bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerle Boztepe'ye hizmet ediyoruz. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaştığı ve yaşam kalitesinin yüksek olduğu modern bir Boztepe en büyük hedefimizdir. 

"Ahi Evran Üniversitesine bağlı yüksekokullardan Boztepe'nin de faydalanmasını sağlıyoruz. Tüm cadde ve sokaklarımızı kilitli parke ile kaplattık. 

Alt yapı sorunumuz tümüyle çözümlendi. İlçemizde su sorunu yaşanmamaktadır. İmar planında yaptığımız 

düzenlemeyle  TOKİ  tarafından 122 konutun yapılması sağlandı. Araç parkımızı genişlettik. Mevcut araçlar satılarak yenilerinin alınması sağlandı. Çöp toplama ve sıkıştırma kamyonu ve yol süpürme aracı alınarak temizlik daha rahat yapılıyor. Parklarımız, modern bir dinlenme parkı ve piknik alanı haline getirildi. Pazaryerimiz yeniden düzenlendi. İlçe yolları asfalt 

yol yapılarak ilçe görünümü değiştirildi. Yamula Barajı suyunun ilçemizden geçeceği ve sulu tarım projenin tamamlanarak sulu tarımın hayata geçirilmesi sağlanacak. 2019 yılında gerçekleşecek bu proje ile Boztepe tercih edilen yer haline gelecek. Devam eden projelerimiz yanında planlanan projelerimiz var. Verdiğimiz her sözün arkasındayız."


Kırşehir Çiğdem


Geri Dön