26 / 04 / 2024

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.



Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, Brand Office bünyesinde yer alacak profesyonel site yönetimi, resepsiyon ve otel hizmeti, akıllı ofis sistemi, kartlı geçiş sistemi, spor ve fitness alanı, çocuk oyun alanı, ogs ile araç girişi, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, geniş kat holleri, ve hobi odasının bulunacağını belirtti. Geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydeden Özbaykız, "Proje gerek merkezi konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek. Brand Office'in konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan iç mimarisiye sahip. Çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştürüyoruz. İzmir'de ofis konseptini bir adım ileri taşıyoruz" dedi. İmza attıkları her projede güven algısını daha da yükselttiklerini belirten Özbaykız, son dönemde ağırlıklı olarak Bornova ve Bayraklı'da konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler ürettiklerini söyledi.


Yeni Asır



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sektörde 20 yılı geride bırakan Özemeksan İnşaat Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesiyle dikkatleri topluyor. Modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrıldıklarını söyleyen Özemeksan İnşaat Kurucusu Binali Özbaykız, "Geleceğin ofislerini bugünden tasarlıyoruz. İzmir'de ofis konseptini bir adım ileri taşıyoruz. Konfor ve işlevselliği birarada sunan iç mimariye sahibiz" dedi. 


Posta Ege 




Haber Habertürk Egeli   Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı ve a plus hizmetlerinin yanında sunduğu sosyal donatılarla da dikkat çekiyor. Özemeksan İnşaat'ın Kurucusu Binali Özbaykız, Brand Office bünyesinde profesyonel site yönetimi, resepsiyon ve otel hizmeti, akıllı ofis sistemi, kartlı geçiş sistemi, spor ve fitness alanı, çocuk oyun alanı, ogs ile araç girişi, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, geniş kat holleri ve hobi odasının bulunacağını söyledi. Özbaykız, "Projemiz, gerek merkezi konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek. Brand Office, konfor ve işlevsellilği bir arada sunan iç mimariye sahip. Çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştürüyoruz. İzmir'de ofis konseptini bir adım ileri taşıyoruz" diye konuştu. 


DEĞER YARATMAK 

İmza attıkları her projede güven algısını daha da yükselttiklerini belirten Özbaykız, son dönemde ağırlıklı olarak Bornova ve Bayraklı'da konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler ürettiklerini söyledi. Amaçlarının asla çok para kazanmak olmadığının altını çizen Özbaykız, "Arkamızda bir değer yaratmak İstiyoruz. Bugün markamızı birçok kişi biliyor ama biz herkesin tanıması için çalışıyoruz. Bunun içini de kalite ve güveni bir arada sunuyoruz. İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen, yeni arsa üretmekte zorluk çekiyoruz, İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor. Uygun yer bulursak Karşıyaka'da da inşaat yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Habertürk Egeli  


Geri Dön