20 / 04 / 2024

Brayn Berg, İstanbul'u iskambil kağıtlarıyla inşa edecek!

Brayn Berg, İstanbul'u iskambil kağıtlarıyla inşa edecek!

İskambil kağıtlarıyla dünyanın ünlü binalarının heykellerini yapan Brayn Berg, İstanbul"u kartlarla inşa etmek için geliyor



İskambil kağıtlarıyla dünyanın ünlü binalarının heykellerini yapan Brayn Berg, İstanbul"u kartlarla inşa etmek için geliyor.

Guiness Rekorlar Kitabı"na girmeyi başaran, sıra dışı yetenek Bryan Berg, Ayasofya, Galata Kulesi, Kız Kulesi gibi İstanbul"un sembollerini dev boyutlarda iskambil kartlarıyla inşa edecek. Harward Üniversitesi diplomasına sahip   bir mimar olan Brayan Berg, hiçbir yapıştırıcı madde kullanmadan inşa ettiği maketlerin sağlamlığını da ziyeretçilere test ettirecek. Etkinlik süresince AVM ziyaretçileri, maketlerin inşa aşamasına gün be gün şahit olacak ve heyecanı sanatçı ile birlikte yaşayacaklar. Tek bir hapşırmanın dahi yıkıcı etkiye yola açacağı kartların dizilişi, son dönemlerin en heyecan verici etkinlikleri arasında gösteriliyor.

Rekora doymuyor

Bryan Berg, 1992"den bu yana ˜Kendi Başına Ayakta Duran En Yüksek İskambil Kule" dalında Guinness Dünya Rekoru"nu da elinde bulunduruyor. Guinness, Berg"in 2004"te inşa ettiği projeyi tanımak için özel ek bir klasman açtı.
Star  


Geri Dön