19 / 04 / 2024

Brent petrol düşmeye devam ediyor! Gözler akaryakıt indiriminde! Benzin, mazot ve LPG'ye indirim gelecek mi?

Brent petrol düşmeye devam ediyor! Gözler akaryakıt indiriminde! Benzin, mazot ve LPG'ye indirim gelecek mi?

Brent petrol varil fiyatı bugün 95,83 dolar seviyesinde işlem görüyor. Brent petrol varilinde düşüş devam ederken gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzin, mazot ve LPG'ye indirim var mı? İşte ayrıntılar...



Brent petrol varil fiyatı haftanın yenği işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor.100 dolar seviyesinin altına gerileyen brent petrol fiyatı bugün 95,83 dolar bandında işlem görüyor.

Brent petroldeki düşüş devam ederken tüm gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzin, mazot ve LPG'ye indirim geldi mi? İşte merak edilenler..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön