26 / 04 / 2024

BRN Yatakları'ndan anneler günü hediyesi!

BRN Yatakları'ndan anneler günü hediyesi!

BRN Yatak’ ın Anneler Günü nedeniyle Twitter’ da " #dünyanınenrahatkucağı " hashtagiyle düzenlediği fotoğraf yarışması yurt genelinden onlarca kişinin birbirinden sıcak fotoğraf paylaşımlarıyla devam ediyor.



11 Mayıs tarihine kadar en çok beğenilen fotoğrafın birinci seçileceği yarışmada, anneye yatak ve emzirme yastığı verilirken, çocuğu için yün bebe yorgan ve yastık hediye edilecek.

BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, birinci seçilen talihliye verilecek ürünlerin, BRN Yatak’ın en çok talep gören ürünlerinden olduğunu belirterek, “Anneler Günü nedeniyle düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Yurt genelinde büyük bir katılımla devam eden yarışmamızda, vereceğimiz ödüller hem anneler hem de çocukları için destekleyici ve faydalı ürünler” dedi.

Özellikle hediyeler arasında yer alan emzirme yastığının annelerin işini kolaylaştıracağını dile getiren İlter, emzirme yastığı sayesinde rahat bir pozisyonda uzun süre emzirme işleminin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Berna İlter, ergonomik bir yapıya sahip olan emzirme yastığının sezeryan ile gerçekleşen doğumlardan sonra doktorlar tarafından tavsiye edildiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Anti bakteriyel özelliğe sahip emzirme yastığı rahatlıkla yıkanabiliyor ve hiçbir şekilde bakteri barındırmıyor. Doktorlar tarafından da sezeryan sonrasında annelere tavsiye edilen ürünümüz, doğumdan 6 ay sonra da bebeğinizin oturmayı öğrenmesinde kullanılabiliyor. Anneler, BRN emzirme yastığı ile hem bebeklerine rahat ve güvenilir bir destek sağlayacaklar hem de bebeklerini doyurmanın mutluluğunu yaşayacaklar.”



Geri Dön