28 / 03 / 2024

Broderi Narin'den yılbaşına özel...

Broderi Narin'den yılbaşına özel...

Broderi Narin'in kırmızı brodeden hazırladığı runnerlar yılbaşı sofralarını renklendirecek.



Yılbaşının simgesi haline gelen kırmızıyı dantelin şıklığı ile buluşturan runnerlar, iddialı ama son derece zarif masalar yaratıyor. Broderi Narin, yılbaşı için bir de sürpriz yaparak Aralık ayı boyunca 1500 YTL'nin üzerindeki alışverişlerde bu şık runnerları hediye ediyor. Runnerların yeşil renk seçeneği de bulunuyor.

Broderi Narin, Aralık ayı boyunca cazip bir yılbaşı kampanyası gerçekleştiriyor. Yeni yılla birlikte evini yenilemek isteyenler Broderi Narin'in Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasından yaptıkları 500 YTL'nin üzerindeki . alışverişlerinde amerikan servisi, 1000 YTL'nin üzerindeki alışverişlerinde masa örtüsü ve 1500 YTL'nin üzerindeki alışverişlerinde ise brode runnera ücretsiz olarak sahip olacaklar.


3000'den fazla ürün çeşidinin bir arada sunulduğu Broderi Narin'in fabrika satış İstanbul Mahmutbey'de, Taşocağı Caddesi üzerinde yer alıyor. Broderi Narin, Türkiye'ye yayılan tüm satış noktalarında ve İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında, 80 yılı aşan birikimiyle, müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayış içerisinde hizmet veriyor.

Geri Dön