26 / 04 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi!

Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlenen Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi hakkında detaylı bilgi için haberimizi okumanız yeterli. Proje, Selimoğlu-Pana ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi için haberimizi inceleyebilirsiniz. 


Dairelerin fiyatlarının 406 bin TL'den başladığı Fikirtepe Brooklyn Park Evleri, İstanbul Anadolu yakas Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede 731 adet daire ve 13 ticari birim bulunuyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. Yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlenen projede satış sürecine devam ediliyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi!


Brooklyn Park Fikirtepe ödeme koşulları kapsamında yüzde 20 peşinatla firma bünyesinde sıfır faizle 18 ay taksitlendiriliyor. İsteyenler yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabiliyor.


Brooklyn Park Fikirtepe teslim tarihi Ocak 2017 olması öngörülüyor. Projede; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Fikirtepe Brooklyn Park adres: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy



Brooklyn Park Fikirtepe iletişim:

Tel: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön