16 / 04 / 2024

Bticino anahtar prizleri dekorasyonda fark yaratıyor!

Bticino anahtar prizleri dekorasyonda fark yaratıyor!

Sonbaharın gelmesi ile birlikte evlerde de değişim rüzgârı esiyor. Bticino anahtar prizleri gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile evlerini yenileyecek olanlara benzeriz çözümler sunuyor.



Bticino anahtar prizleri şık ve estetik tasarımlarıyla dekorasyonda fark yaratıyor.


Sonbaharın gelmesi ile birlikte evlerde de değişim rüzgârı esiyor. Bticino anahtar prizleri gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile evlerini yenileyecek olanlara benzeriz çözümler sunuyor.



Yazlık evlerden kışlık evlere dönüş yaparken evde sonbahar rüzgarları esmeye başlıyor.  Bticino anahtar priz  koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. İtalyan tasarımı ve üstün teknolojinin buluştuğu BTicino ile evinizi MyHOME Ev Otomasyon Sistemi üzerinden tek dokunuşla renklendirebilir, zevkinize en uygun anahtar serisini seçebilirsiniz.


Bticino Axolute Serisi 

Bticino Axolute serisi, şık ve estetik tasarımıyla evlerini yenilemek isteyenler için farklı dekorasyon önerileri getiriyor. Air, Dikdörtgen ve Eliptik formlardaki farklı tasarımıyla Axolute serisi, duvarların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümü ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunan Axolute serisi, evlerinde kendi stilini oluşturmak isteyenlere hitap ediyor.


LED ışık seçenekleri ile anahtar ve prizleri bulmanızı kolaylaştıran işlevsel fonksiyonuyla evlerini yenileyecek olanların ilk tercihi olan Bticino Axolute serisi, ürünlerinde yansıttığı, ahşabın doğallığı ve derinin sofistike duruşu ile evlerde yepyeni bir atmosfer yaratıyor.


MyHOME Ev Otomasyon ve D45 görüntülü interkom sistemleri, Axolute estetiğinde birleşiyor. Yaşam alanlarınızın prestiji için tasarlanan Axolute farklı estetik çizgileriyle değişik zevk ve projelere kolaylıkla uyum sağlıyor. Axolute serisindeki anahtar ve prizler, tasarım ve teknolojinin mükemmel uyumu ile evlerini yenileyecek olanları farklı çözümler ile buluşturuyor.  


Bticino Livinglight Serisi

Bticino Livinglight serisi fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle evleri daha güzelleştiriyor. Air, Eliptik ve Dikdörtgen çerçeve alternatifleri sunan Bticino Livinglight,  beyaz, alüminyum ve antrasit renk seçenekleriyle evlerini sonbahara hazırlayanlara farklı kombinasyonlarla buluşturuyor. 


Yeni elektromekanik-elektronik çözümleri ile Btcino Livinglight tasarımları, kalitesi, güvenliği ve performansıyla ön planda. Enerji tasarrufu ve çevreye duyarlı özellikleriyle ön plana çıkan Livinglight, çevreci anahtar, bölgesel sıcaklık kontrolü ve tüketim göstergesi ile birlikte üst düzey teknolojiyi evlere taşıyor. 


Modern tarzın en iyi yansıması Livinglight tüm zevklere hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri biraraya getirerek, evlerde zarif kombinasyonlar oluşturuyor. 


Bticino Air

Livinglight Air ve Axolute Air serilerindeki birbirinden farklı renk seçenekleri arasından dilediğiniz çerçeve ile duvarlarınızda kusursuzluğun zarif eserini sergileyin. Livinglight Air, Monochrome, Nötr ve Parlak çerçeve seçeneklerinin yanında Yaprak, Çizgili, Antik ve Kareli tasarımlar sunan dekoratif çerçeveler mükemmeliği duvarlarınıza taşıyor.


Tek Renkte Mükemmellik

Her iki Bticino serisinde de bulunan Monochrome çerçeveler modern dünyanın yalın ve minimal çizgilerini tek renkte birleştiriyor. Çerçeve ve tuş kapağında Bticino beyaz, alüminyum ve antrasitin şıklığını bir arada sunarak sadeliği mükemmellikle buluşturuyor. 



Daha fazla bilgi için www.bticino.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön