24 / 04 / 2024

Bu 6 banka resmen açıkladı! Rakamları gören inanamadı! Hemen bakın, kaçırmayın!

Bu 6 banka resmen açıkladı! Rakamları gören inanamadı! Hemen bakın, kaçırmayın!

Son zamanlarda ev fiyatları fahiş oranlarda yükseldi. Bu nedenle konut kredisi, ev almak isteyen ancak yeterli nakite sahip olmayan kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu 6 banka resmen açıkladı! Rakamları gören inanamadı! Hemen bakın, kaçırmayın!



Son günlerde gerek satılık gerekse kiralık konut fiyatları sık sık gündeme geliyor. Ev fiyatları fahiş oranlarda yükseldi. Bu nedenle ev almak isteyenler alternatif yollar araştırmaya başladı. 

Konut kredisi, ev almak isteyen ancak yeterli nakite sahip olmayan kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Konut sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş, bankalar tarafından verilen kredi faizlerini merak ediyor ve araştırıyor. 

Konut alacak vatandaşlar, birikimlerinin üzerine eklemek amacıyla kredi kullanmak istiyor. Kamu bankaları ve özel bankalar müşterilerine konut kredisi sunuyor. Konut kredisi faiz oranları bankalara göre değişiklik gösteriyor. 

Bu 6 banka resmen açıkladı! Rakamları gören inanamadı! Hemen bakın, kaçırmayın! 

Konut kredisi aylık taksitleri de merak ediliyor. Konut kredisi çekilirken, faiz oranı ve vade süresi aylık taksit tutarlarını etkiliyor. Bankadan bankaya aylık taksit ödemeleri de değişiyor. 

Son dakika güncel konut kredisi faiz oranları ve aylık taksitler belli oldu. 6 banka güncel konut kredisi faizlerini açıkladı. 

Peki bankaların konut kredisi fa oranları bugün ne kadar oldu? En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? Ziraat, Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası, QNB, Halkbank, HSBC 9 Kasım 2022 konut kredisi faizleri...


Geri Dön