26 / 04 / 2024

Bu da oldu! Sosyal medyayı karıştıran görüntü!

Bu da oldu! Sosyal medyayı karıştıran görüntü!

Çekya'da bir kişi otoyola Formula aracıyla çıktı. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Aracı kullanan kişinin benzer bir girişimi 2019 yılında da yaptığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...



Çekya’da bir sürücü, Formula 2 yarışlarında kullanılan yarış arabasını Orta Bohemya D4 otoyolunda kullandı. Olayın fark edilmesi üzerine polis ekipleri hemen  harekete geçti.

Çekya’nın Orta Bohemya D4 otoyolunda bir sürücünün dün Formula 2 yarışlarında kullanılan Dallara marka yarış arabasını sürmesi infial yarattı. Olay sonrası polis ekipleri hemen harekete geçti.. Trafiği tehlikeye atan sürücüyü tespit etmek için çalışma başlatan güvenlik güçleri, sürücünün 2019 yılında da benzer bir araç ile otoyola çıkan aynı sürücü olduğu kanısı üzerine yoğunlaştı.

Orta Bohemya Polis Sözcüsü Vlasta Suchankova yaptığı açıklamada, “Yarış arabası ile ilgili henüz bir işlem başlatmadık fakat görünüşe göre bunun 2019 yılındaki sürücü olduğunu tahmin ediyoruz. Bu araçların trafiğe çıkması kesinlikle yasaktır. Ayrıca bu otomobillerin plakaları ve sinyal lambaları yok. Eğer sürücüyü yakalayabilirsek 5 bin ila 10 bin çek korunası (yaklaşık 200 ila 400 euro) para cezası ve 6 aydan 1 yıla kadar ehliyete el koyma cezası ile cezalandırılacaktır” ifadelerini kullandı.


Geri Dön