26 / 04 / 2024

Bu desteği herkes bilmiyor! e-Devlet'ten başvuru yetiyor

Bu desteği herkes bilmiyor! e-Devlet'ten başvuru yetiyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) ihtiyaç sahibi olan ailelere maddi yardımlarda bulunuyor. Yapılan son duyuruya göre çocuk sahibi olan ailelere 550 TL'ye varan maddi yardım verilecek. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor.



Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) ihtiyaç sahibi ailelere yardım desteğini devam ettiriyor. Vakıf tarafından yapılan son duyuru ise çocuklu ailelerin yüzünü gülümsetecek. Koşulsuz şartsız 500 TL verilecek. Hemen e-Devlet üzerinden başvurabilirsiniz. Eğer başvurunuz onaylanırsa hemen hesaplarınıza yatırılmakta. İstenilen şartları listelerdiler. İşte ayrıntılar...

ÖDEMELER BAŞLADI! HEMEN E-DEVLET'TEN BAŞVURUN
Çocuklu ailelere büyük müjde. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destek paketinin detayları netleşti. Ödemelerin çocuk sayısına göre değişebileceği ifade edildi. Peki başvurular nereden yapılıyor? Başvurmak isteyen vatandaşların e-Devlet üzerinden kolayca başvuru yapacağı belirtildi. En düşük ödeme 350 TL olurken, çocuk sayısına göre 550 TL'ye kadar çıktığı vurgulandı. Başvurunuz eğer onaylanırsa hemen hesaplarınıza yatırılmakta.

ÇOCUK SAYISINA GÖRE BELİRLENİYOR
1-2 çocuklu ailelere 350 TL, 3 çocuklu aileye 450 TL, 4 çocuk sahibi aileye 550 TL, 5 çocuk ve daha fazlasına sahip olan ailelere ise 650 TL ödeme sağlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön