29 / 03 / 2024

Oppo A96 cep telefonuTeknosa’da indirimde! 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Oppo A96 cep telefonuTeknosa’da indirimde! 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kullanıcı deneyimini birçok açıdan üst seviyeye taşıyan Oppo A96 cep telefonu, Teksosa’da mobil uygulamaya özel sepette yüzde 5 indirimle satışa sunuluyor. Peki Oppo A96 cep telefonu özellikleri neler? Fiyatı kaç TL’ye düştü, ne kadar oldu?



Uygun fiyatlı akıllı telefon arayanların ilgisini çekecek Oppo A96,  Teknosa’da indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor.

Oppo A96, 6 GB 128 GB siyah cep telefonu, güçlü donanımı ve şık görünümüyle öne çıkarken, cihazın ayrışan özelliklerinin başında elbette ışıltılı tasarımıyla teknik özelliklerin yanında telefonunun estetik görünümüne de önem verenlere hitap ediyor.

 Oppo’nun bu modeli, 128 GB'lık bir dahili hafıza ve 6 GB'lık bir RAM kapasitesinin yanı sıra, parmak izi oluşumuna ve çizilmeye karşı epey dayanıklı bir dış yapıda. ColorOS arayüzü ile bu model,  bütçesini çok zorlamak istemeyen tüketicileri memnun ediyor.

Oppo A96 cep telefonuTeknosa’da indirimde! 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Google hesabını kullanarak giriş yapılabilen ve tüm Google verilerinize anında erişebildiğiniz model, çift kamera sistemi sayesinde etkileyici fotoğraflar ve videolar çekebilmeyi, ön kamerası sayesinde sosyal medya hesaplarınızda beğenilecek  selfie’ler çekebilmeyi sağlıyor.

Tam bir fiyat – performans ürünü olarak bütçeyi sarsmayan özelliğiyle geniş kitlelerin tercih ettiği modellerden bu cihazda dikkat çeken özellikler arasında, performansıyla üst seviyelerde yer alan  5000 mAh'lık bataryasıyla sunduğu uzun kullanım ömrü başta geliyor.


Geri Dön