26 / 04 / 2024

Bu hisseler yatırımcısını üzmüyor!

Bu hisseler yatırımcısını üzmüyor!

Son dönemlerde borsaya ilginin artması sosyal medya ortamında hisse paylaşımlarının da payını artırmış durumda görünüyor. Peki, son 1 yıl içinde sosyal medyada en fazla hangi hisseler konuşuldu? Yatırım yapanlar nelere dikkat etmeli? İşte haberimizde..



Sosyal medyada paylaşımları analiz etmekte olan Adba Analytics’in verilerine bakıldığında, fiyatı belirgin oranda artan hisselerin en çok konuşulanlar listesinde üst sıralarda yer aldığı görülmekte. En çok konuşulan hisselerin başında ise SASA geliyor.

2020 yılının başında 2.86 Türk Lirası seviyelerinde olan SASA hisseleri geçen zamanda tam olarak yüzde 2.800 yükselerek 83 Türk Lirası’nın üzerine çıktı. Gösterdiği performansıyla SASA şu an 10 milyar dolarlık piyasa değeri sayesinde Türkiye’nin en değerli şirketi konumundadır.

Koç ve Sabancı şirketlerinin toplam değerini geride bırakıyor olması geçen günlerde sosyal medyada da kullanıcılar tarafından tartışıldı. Hatta bazı kullanıcılar durumu ‘tuhaf’ olarak değerlendirirken bazıları ise yatırımcıların şirketin gelecekteki hedeflerini şimdiden satın aldığını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön