25 / 04 / 2024

Bu ilde yaşayanlar dikkat! Resmen açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Bu ilde yaşayanlar dikkat! Resmen açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği projelerle dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesinin ihalesini 23 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.



Yaptığı resmi açıklamada 2023 yılına kadar dar gelirli aileler için toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edeceğini söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bayburt projesi Merkez ilçesinde hayata geçirilecek. Gençosman Mahallesi'nde inşa edilecek olan projede toplam 367 adet konut yer alacak.

Bu ilde yaşayanlar dikkat! Resmen açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgisine göre, merakla beklenen TOKİ Bayburt 2022 projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, ihale ile ilgili teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek.

Merakla beklenen TOKİ Bayburt 2022 yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön