25 / 04 / 2024

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.



Piyasanın büyükleri; Getir, Peak Games, Dream Games, Insider gibi Türkiye’den örnekler hepimizin hafızalarında yer etmiş durumda. Genellikle bu tür girişimlere yatırım yapmak için çok daha büyük sermayelere ihtiyaç olduğu gibi yanlış izlenimler ise bu tür girişimlerden büyük paralar kazananların da yine büyük sermaye sahipleri olmasına neden oluyor. Hâlbuki artık kazın ayağı pek de öyle değil gibi.

Kitle fonlaması yatırımı Türkiye’de hızla büyüyen bir alan. Ve belki de çoktan belli bir büyüklüğe gelmiş şirketlere zaten değerlenmiş hisseleri üzerinden yatırım yapmaktansa henüz keşfedilmemiş ve geleceğin teknolojilerini üretmek için çabalayan yüzlerce girişime başlangıç aşamasında bir risk sermayesi yatırımı yapmak. 

Eğer yatırım yapmadan önce projenin geleceği hakkında kendi araştırmanızı yaptınız ve ikna olduysanız ileride çok daha büyük bir değerlemede çıkış yaparak hayalinizin ötesinde bir getiri de sağlamanız mümkün. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön