25 / 04 / 2024

Bu yıl gayrimenkul altın çağını yaşayacak!

Bu yıl gayrimenkul altın çağını yaşayacak!

Türkiye'de, İstanbul'dan sonra en çok konut satışının Ankara'da yapıldığını açıklayan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşayacağını açıkladı. 




Konu ile ilgili açıklamalar yapan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça şunları söyledi;  "Yatırımcılara önerim, Ankara'nın kuzey bölgesine yönelin" diye konuştu. Geçen yılın gayrimenkul piyasası açısından oldukça verimli bir yıl olduğunu belirten Akça, "Gayrimenkul olarak değerlendirdiğimde büyümeye ve yeni projelerle yol almaya devam ediyoruz. Gayrimenkul sektörü 2018'de altın çağını yaşayacak. Çünkü artık ev sahibi olmak isteyen vatandaşımız oldukça bilinçli. Alıcının konut ararken ne istediğini bilerek gayrimenkul danışmanına gelmesi, sektörde iyi olanın elek üzerinde kalmasını, satalım gitsin derdiyle proje üretenlerin de elekten elenmesini sağlayacaktır" dedi.

 

Alıcının sosyo-kültürel isteklerini çözümleyip güncel konut yönelimlerine göre proje üreten firmaların her zaman kazanacağını da sözlerine ekleyen Akça, "2018 yılı, bilinçli bir konut alıcısı ve yatırımcısı ile birlikte müşteri portföyünü iyi tanıyan ve onun isteklerine göre hem konfor hem de ödeme koşulları hazırlayan profesyonellerin yılı olacak" dedi. Akça sözlerine şöyle devam etti: "Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya'nın kesişim noktasındaki stratejik konumu ve 80 milyonluk nüfusuyla Türkiye, inşaat sektöründe giderek artan ticari üretime sahiptir." 


 


Geri Dön