28 / 03 / 2024

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı rakamlara göre, Toprak Mahsulleri Ofisi ekmeklik buğdaya ton başına 7 bin 50 lira, arpaya ton başına 5 bin 500 TL alım, 500 TL prim bedeli olmak üzere 6 bin TL ödeme yapacak.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuştu. Erdoğan buradaki konuşmasında arpa ve buğday alım fiyatlarını ve teşvik rakamlarını da duyurdu.

Erdoğan konu ile ilgili şunları söyledi:

“Yeni hasat dönemine girdiğimiz bugünlerde üretim bölgelerinden mahsulün beklediği haberini alıyoruz.

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin 2022 hasat döneminde yapacağı buğday ve arpa alım fiyatlarını teşvik fiyatlarını açıklamak istiyorum."
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön