19 / 04 / 2024

Bugün Borsa İstanbul'u yükselten 5 neden

Bugün Borsa İstanbul'u yükselten 5 neden

Geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye'nin kredi notunun düşürülmesine ve Borsa İstanbul'daki manipülasyon operasyonuna rağmen Borsa İstanbul'da bugün kaydedilen yüzde 6.67 yükseliş kaydedildi. Borsa İstanbul'u bugün yükselten 5 neden var.



Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi geçen haftayı 3.180 puandan kapattı. Bugün hafta sonu yaşanan not indiriminin ve gözaltı operasyonlarının etkisi merak ediliyordu ancak BIST 100 endekis güne yükselişlerle başladı ve öğleden sonra bu yükselişler iyice arttı. Endekste yaşanan yükseliş saat 16.45 itibariyle 3.300 puanın üzerine tırmanmasıyla alımlar hızlandı. BIST 100 endeksi günü yüzde 6.67 yükseliyle tamamladı. Habertürk'ten Rahim Ak'ın haberine göre bu yükselişin 5 nedeni var.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön