27 / 04 / 2024

Bugün dolar ne kadar?

Bugün dolar ne kadar?

Dolar kuru son zamanlarda hareketli günler geçiriyor. Dolar kuru yeni haftaya yükselişle başlamıştı, bugün de yükselişine devam ediyor. Dün 8,27 seviyesinden kapanışı yapan dolar/TL, güne 8,28 seviyelerinde başladı.



Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününde yani bugün 8,28 seviyelerinde, Euro/TL  ise 10,09 liradan işlem görüyor.

Mynet'te yer alan habere göre; cuma günü yaşanan dolar endeksindeki düşüşün etkisi ile dolar ve euro değer kaybetti. Bu hafta ise yönünü yukarı çeviren dolar ve euro yükseliş gösteriyor. 

Bugün dolar ne kadar?

Dolar ve Euro fiyatları

Analistler, geçtiğimiz hafta piyasalarda açıklanan verilerin genel olarak ekonomik aktiviteye ilişkin iyimserliği desteklemesine rağmen, ABD'de Cuma günü yayınlanan istihdam raporundaki verilerin tahminlerin altında kaldığını, ABD 10 yıllık tahvil faizinin ve dolar endeksinin değer kaybettiğini belirtti. 

Bu hafta ABD veri takviminde Çarşamba günü enflasyon ve Cuma günü sanayi üretiminin öne çıktığını kaydeden analistler, ABD Hazinesinin tahvil ihalelerinin bu hafta izleneceğini bildirdi.

DOLAR NE KADAR?

Dolar/TL bugün  %0,10 yükselişle 8,2803 liradan işlem görüyor. Dün en düşük 8,2246, en yüksek 8,2834 seviyelerini gören  Dolar kuru günü 8,2767 seviyesinde kapattı.

Bugün dolar ne kadar?

EURO NE KADAR?

Euro/TL güne  10,0580 ile başladı. Bugün itibarıyla %0,60 artışla 10,0989 liradan işlem görüyor. Dün en düşük 10,0015, en yüksek 10,0854 seviyelerini gören Euro, günü 10,0469 seviyesinde kapattı.

Dolar/TL bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön