25 / 04 / 2024

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi ne oldu?

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi ne oldu?

Alarko Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin katıldığı ihale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.



Alarko Holding'in bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Romanya Karayolları İdaresi tarafından açılmış olan Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi (Lot-1) ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olarak açıklandığı, teklif bedelinin yüzde 19 KDV hariç 830 milyon 679 bin 662 RON (yaklaşık 178 milyon 376 bin 100 Euro) olduğu ve gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasını müteakip sözleşme müzakerelerine davet edilmesinin beklendiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

İşveren idarenin ihale sonucu için yapılan itirazları sonuçlandırdıktan sonra şirket sözleşme müzakerelerine davet etmesi bekleniyor.

Alarko Holding'in KAP açıklaması:
Bağlı Ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Romanya Karayolları İdaresi tarafından açılmış olan Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi (Lot-1) ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olarak açıklandığı, teklif bedelinin %19 KDV hariç 830.679.662 RON (yaklaşık 178.376.100 Euro) olduğu ve gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasını müteakip sözleşme müzakerelerine davet edilmemiz beklendiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

İşveren İdarenin ihale sonucu için yapılan itirazları sonuçlandırdıktan sonra Şirketimizi sözleşme müzakerelerine davet etmesi beklenmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.


Geri Dön