26 / 04 / 2024

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi

Alarko Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin katıldığı ihale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Güney Kore’den kripto düzenlemelerinde önemli hamle!

Güney Kore’den kripto para konusunda büyük bir hamle geldi. Güney Kore, yatırımcıları korumaya odaklanan kripto yasa tasarısını onayladı.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Swap ile Güney Kore'den gelen para Merkez Bankası hesabına geçti

Güney Kore swap anlaşmasının 780 milyon dolar karşılığı bölümü daha geçen hafta Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) hesaplarına aktarıldı.

Güney Kore'de arazi yolsuzluğunda 309 kişiye soruşturma açıldı!

Güney Kore'de iki şehirde bazı bölgeler toplu konut inşa alanı yapıldı. Fakat bu alan belirlenmeden önce içeriden bilgi sızdırılıp arazilerin önceden 10 kişiye 8.8. milyon dolara satıldığı öğrenildi.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Güney Kore’deki bir şantiyede facia: 36 ölü 10 yaralı!

Güney Kore'nin Gyeonggi bölgesindeki bir şantiyede yangın çıktı. Olay sonucunda 36 işçi hayatını kaybederken, 10 işçi de yaralandı.

Hırvatistan'daki depremde Zagreb Katedrali'nin güney kulesi büyük hasar gördü!

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bir çok bina ve Zagreb Katedrali'nin güney kulesinin büyük hasar gördü…

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi Haberi

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi

Alarko Holding'in bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Romanya Karayolları İdaresi tarafından açılmış olan Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi (Lot-1) ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olarak açıklandığı, teklif bedelinin yüzde 19 KDV hariç 830 milyon 679 bin 662 RON (yaklaşık 178 milyon 376 bin 100 Euro) olduğu ve gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasını müteakip sözleşme müzakerelerine davet edilmesinin beklendiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

İşveren idarenin ihale sonucu için yapılan itirazları sonuçlandırdıktan sonra şirket sözleşme müzakerelerine davet etmesi bekleniyor.

Alarko Holding'in KAP açıklaması:
Bağlı Ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Romanya Karayolları İdaresi tarafından açılmış olan Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi (Lot-1) ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olarak açıklandığı, teklif bedelinin %19...