28 / 03 / 2024

Bülent Ersoy, Zorlu Center'dan ev alamadı!

Bülent Ersoy, Zorlu Center'dan ev alamadı!

Zincirlikuyu'da inşası yeni biten lüks rezidanstan kendisi için 2 + 1 daire almak isteyen Bülent Ersoy, bunun için tam 2 buçuk milyon dolan gözden çıkarttı...



SANAT müziğinin usta ismi Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde hayatının şoklarından birini yaşadı. Diva, Acun Ilıcalı ve Orhan Gencebay gibi birçok ünlü ismin de ev sahibi olduğu Zorlu Center'ın yolunu tuttu. Zincirlikuyu'da inşası yeni biten lüks rezidanstan kendisi için 2 + 1 daire almak isteyen Bülent Ersoy, bunun için tam 2 buçuk milyon dolan gözden çıkarttı.


Ancak; Diva'nın parası burada geçmedi! Satış ekibi, ellerinde 2+1 daire olmasına rağmen Bülent Ersoy'a "İstediğiniz dairelerden kalmadı" diyerek ünlü sanatçıyı kibar bir dille geri çevirdi. Satış ekibinin bu tavrının arkasında Zorlu Ailesi'nin olduğu öğrenildi, gecce.com'un iddiasına göre Ahmet Nazif Zorlu, Diva'nın sahibi olduğu rezidanslardan yer almaşım istemedi. Bu arada geçtiğimiz yıllarda da İbrahim Tatlıses; Kemer Country'den lüks bir villa almak istemiş; ancak İmparator yine yönetim tarafından kibar bir dille reddedilmişti. Bülent Ersoy, daha önce de Zekeriyaköy'deki Güney Konakları sitesinde 1 milyon euro'luk villa beğenmişti. Birçok ünlü işadamı ve CEO'ların yaşadığı bu sitenin sakinleri; Diva'nın buradan ev alacağını öğrenince ayağa kalktı. Site yönetimi de Ersoy'u geri çevirdi. 



Takvim Gazetesi 


Geri Dön