26 / 04 / 2024

Bulut İnşaat'ın Kıbrıs projesindeki sorunlar mahkemeye taşındı!

Bulut İnşaat'ın Kıbrıs projesindeki sorunlar mahkemeye taşındı!

Şirketin sahibi Temel Bulut aleyhine alacak verecek meselesi nedeni ile Girne Kaza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmaları devam ediyor.



KKTC basınına göre Emlakçı Fırat O.'ya komisyonunu vermediği gerekçesi ile yargılanan Temel Bulut mahkemedeydi. Bulut inşaattan ev aldıklarını, parasını ödediklerini ancak ne evi ne paralarını alamadıklarını iddia eden vatandaşlar, Temel Bulut'a "Akşam yemekteydin. Bizi mağdur ettin, kendin gezip yiyip içiyorsun. Biz paralarımızı istiyoruz" dedi.


Vatandaşların bu tepkisi üzerine Temel Bulut, "Her şey yoluna girecek" diyerek duruşma salonuna çıktı. Bulut, davacı Fırat O.'ın 328 bin sterlin komisyon alacağı olduğuna" dair iddialarına cevap verdi. Bulut.,2011 yılında KKTC'de yatırım yapmaya karar verdiğini, Lavimyum sitesini satın aldığında Fırat O'yı tanımadığını ve onunla bir komisyon alacağı olmadığını öne sürdü. Sanık Bulut. 2013 yılında Ortaç ve birlikte çalıştığı birkaç kişiyi' azlettiğini ifade ederek. "Bu insanların hepsi beni dolandırdığı için azlettim" iddiasında bulundu. Bulut, hakkında çıkarılan borç makbuzları ile ilgili İse "700 kişi mağdur oldu. Bu sahte borç makbuzları şirketin içerisini boşaltmak için düzenlendi" şeklinde konuştu. Dava duruşmalara devam edilmek üzere 13 Ekim tarihine ertelendi.


Yeni Akit


Geri Dön