19 / 04 / 2024

Bulut Orman Evleri Aralık 2018'de tamamlanacak!

Bulut Orman Evleri Aralık 2018'de tamamlanacak!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Narlıdere'de yaşama geçirdikleri Altınvadi, Altınova, Mavisu Asma Bahçeler ve yapımını sürdürdükleri Bulut Orman Evleri'nin havuzlu, otoparklı, özel güvenlikli ve manzaralı olduğunu söyledi.



Tanyer İnşaat, Narlıdere "de yeni yaşam alanları oluşturdu. Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Asma Bahçeler'de az sayıda dairemiz kaldı. Bulut Orman'da da evlerin yüzde 30'una müşterilerimizi bekliyoruz" dedi. Müşterilerine "yaşamaktan gurur duydukları" evler sunan Tanyer İnşaat, projelerinin bulunduğu çevreye de değer katıyor. 


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Narlıdere'de yaşama geçirdikleri Altınvadi, Altınova, Mavisu Asma Bahçeler ve yapımını sürdürdükleri Bulut Orman Evleri'nin havuzlu, otoparklı, özel güvenlikli ve manzaralı olduğunu söyledi. Asma Bahçeler" in çok özel bir proje olduğunu belirten Tanyer, deniz orman ve vadi üçgeninde yer alan, Ali Onbaşı Deresi'nin hemen yanı başında konumlanan arazi, cennetten bir köşe gibiydi.


Bunu özel bir mimariyle bir yatırımcılara çağrı leştirdik" vurgusunu yaptı. Asma Bahçeler'e, Narlıdere merkezden 4 dakikada ulaşılabildiğini kaydeden Münir Tanyer hastanelere, üniversitelere, AVM'lere. özel okullara, havalimanına. çevre yoluna ve dolayısıyla sahil kasabalarına kısa sürede ulaşılabildiğini kaydetti. Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını, villa ve dairelerin yüzde 10'unun müşteri beklediğini kaydetti.


Aralık 2018'de tamamlanacak olan Bulut Orman Evleri'nde 1 + 1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip 108 daire yer alacak. Bulut Orman Evleri'nin sahip olduğu diğer olanaklar ise şöyle; 5 katlı otopark, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonları, sosyal alanlar, açık avlu ve çarşı, geniş ışıklı sokaklar. Evlerin yüzde 70'inin ise satıldığı belirtildi. 


Gözlem


Geri Dön