28 / 03 / 2024

BulutOrman Evleri yatırımcıların gözdesi oldu!

BulutOrman Evleri yatırımcıların gözdesi oldu!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki BulutOrman Evleri projesi, yatırımcıların gözdesi oldu. Asma Bahçeler projesinin kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide bulunan proje, 3 yılda tamamlanacak.



Tanyer İnşaat tarafından Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesinin kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide bulunan BulutOrman Evleri, 3 yılda tamamlanacak; daire sahipleri temiz hava ve bol oksijen dolu ortamda yeni bir yaşama kavuşacak. Gayrimenkulün şu anda en güvenilen ve kazandıran yatırım olduğunu kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğuna dikkat çekti. 


Tanyer İnşaat'ın bütün projelerinin yatırımcıların gözdesi olduğunu ve ciddi prim yaptığını dile getiren Tanyer, "Şu anda 1+1 için 280 - 300 bin, 2+1 için de 400 - 450 bin TL. gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırımcılarımızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda a plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi bulunacak. 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modern peyzajlarla, insanların toplanıp konuşabileceği ortak alanlar da yer alıyor" dedi. Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresine baktığını belirten Tanyer, "Bulut-Orman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünü kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu. Münir Tanyer, projeleri oluştururken temiz hava ve doğayla bütünleşen lokasyonları tercih ettiklerini söyledi. 



http://www.bulutormanevleri.com/


Sabah Egeli


Geri Dön