19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ticari alanları açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek.



Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen  Bulvar İstanbul  Residence'de 1.555 adet konut bulunuyor. Projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. 


Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, metro durağına 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Dükkanların minimum 78 metrekare, maksimum 489 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Bulvar İstanbul konum olarak Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul'un sosyal yaşam alanları; eczane, restaurant, GSM operatörü, büyük mağazacılık, giyim, kuaför, market ve cafelerden oluşuyor. 


Başvuruları  www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul edilen Bulvar İstanbul Başakşehir'de 24 konut, 1 kreş ve 1 cafe 29 Kasım 2015 Pazar günü açık artırma usulüyle satışa sunulacak. 


28 soruda Bulvar İstanbul projesi!



Bulvar İstanbul ulaşım adresi: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön