18 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgileri!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Sağlık Kent'e, metroya, Atatürk Havalimanı'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Kanal İstanbul'a yakın bir alanda bulunuyor.



Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde farklı seçenekte tasarlandı.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenebiliniyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleştiği proje Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde 2+1'ler 387 bin TL ile 545 bin TL arası, 3+1'ler 433 bin TL ile 559 bin TL arası, 4+1'ler 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 125 metrekareden başlıyor. Toplam 165 adet daireden oluşan proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Sağlık Kent'e, metroya, Atatürk Havalimanı'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Kanal İstanbul'a yakın bir alanda yükseliyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir iletişim

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön