25 / 04 / 2024

bulvar istanbul fiyat

bulvar istanbul fiyat

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin kalan 1 yıl sonra!

Başakşehir'de geliştirilen bir diğer proje Bulvar İstanbul'da ise yeni kampanya başlatıldı.Kampanya ile peşinattan sonra kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul'da metrekaresi 2 bin 800 TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.Metrekare fiyatları 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişirken, 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir iletişim!

Bulvar İstanbul Kayaşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihine göre dairelerde Haziran ayı 2016 yılından itibaren yaşam başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir daire fiyatları!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.Projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2+1'den 7+1'e kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. Proje içerisinde Bulvar Rezidans, Bulvar Göl ve Bulvar Etabı ile birlikte yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Kocalar Bulvar Ankara fiyat listesi!

Toplam 250 adet daire ve 30 ticari alandan oluşan Kocalar Bulvar Ankara projesi Pursaklar Hastanesi ve şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor. İşte Kocalar Bulvar Ankara fiyat listesi...

Maksem Bulvar Atakent fiyat!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Maksem Bulvar Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Bulvar Atakent fiyat listesi!

Halkalı Bulvar Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde evli ve çocuklu ailelerin ilk konut alımına özel yüzde 35 indirim sunuluyor...

Bulvar Atakent fiyat listesi Ağustos 2017!

Bulvar Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde teslimler Ağustos 2018 yılında yapılıyor...

Halkalı Bulvar Atakent fiyat!

Halkalı Bulvar Atakent'te metrekare birim fiyatı 4 bin 700 TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesi Ağustos 2018 yılında teslim ediliyor...

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home fiyat listesi!

Bulvar Home fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Dairelerin 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 10 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyat!

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyat listesi 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan 1.155 konutluk Bulvar İstanbul projesinin dükkanları 29 Kasım'da ihale edilecek...

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat!

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat listesi dükkanların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 Cumartesi günü sona erecek.

Seba Ofis Bulvar Cendere fiyat!

Seba Ofis Bulvar Cendere projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor.

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi 850 bin liradan başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde Kayabaşı projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi!

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş açık artırma usulüyle satılıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat işbirliğinde hayata geçiriliyor. İşte Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi...

bulvar istanbul fiyat Haberi

bulvar istanbul fiyat

1 -  Bulvar İstanbul nerede inşa ediliyor?

Bulvar İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


2 - Bulvar İstanbul projesinin ortakları kimler?

Bulvar İstanbul projesinin ortakları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat olarak karşımıza çıkıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. 


3 - Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının ve kreşin ihalesi 29 Kasım'da yapılacak. 


4 - Bulvar İstanbul projesinde satılık dükkan fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul projesine satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


5 - Bulvar İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul daire fiyatları şöyle;

3+1 daireler 780 bin TL ile 847 bin TL arasında

4+1 daireler 769 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında

6+1 daireler 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 349 bin...