29 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi!

Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş açık artırma usulüyle satılıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat işbirliğinde hayata geçiriliyor. İşte Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi...



Bulvar İstanbul Residence'de 1.555 adet konut ve ticari alanlar bulunuyor. İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükselen projede 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve 1 adet kreş satışa çıkarılıyor. 


Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan Başakşehir  Bulvar İstanbul  Cadde'de mağazaların alanları 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiyor. 


Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği Bulvar İstanbul Cadde konum olarak tatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika mesafede bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi!

Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde'de ticari birimlerin fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden gerçekleşiyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir'de eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık, restaurant, cafe, giyim, market gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön