26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak?

Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

İçerisinde toplamda 1,500 adet daire bulunan Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak sorusuma yanıt olarak 2016 yılının yaz aylarında deniliyor. Özkar-Özülke İnşaat projesi olarak konumlanan projede satış sürecine devam ediliyor...



İstanbul Başakşehir ilçesi içerisinde konumlanan Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Başakşehir Bulvar İstanbul'un sosyal imkanları arasında; yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Özkar-Özülke İnşaat projesi olarak yükselen Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak 2 yıl sonra deniliyor. 


Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak?


Bulvar İstanbul Residence daire fiyatları ne kadar?

2+1 daireler 364 bin TL'den

3+1 daireler 445 bin TL'den

4+1 daireler 629 bin TL'den

5+1 daireler 802 bin TL'den başlıyor.


110 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen  Bulvar İstanbul  Konutları'nda yer alan daireler;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Bulvar İstanbul Residence ne zaman tamamlanacak sorusuna 2016 yılının yaz aylarında cevabı veriliyor. Projenin içerisinde 1,500 adet konut yer alıyor.


Bulvar İstanbul Residence satış ofisi

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön