25 / 04 / 2024

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Firma: Mist İnşaat

Proje: Optimist Residence

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?



"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan  Optimist Residence  projesinde 1+0'dan 4+1' kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Projede 3.40 metre brüt, 3.15 metre net tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 


Optimist Fikirtepe Evleri'nde dairelerin yanı sıra  spor merkezi, açık yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, yoga alanı, pilates alanı, sağlık/dinlenme merkezi, sauna, spa center, buhar odası, güzellik salonu, lounge club iş, dinlenme ve eğlenceyi bir arada sunan club house, toplantı odası, çatı güneşlenme terasları, süs havuzu gibi olanaklar da yer alıyor. Projede 4 bin 500 metrekarelik kısım yeşil alanlar için ayrıldı. 


Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?


Bu ay içerisinde basına tanıtılacak olan Kadıköy Optimist Fikirtepe Evleri 2019 yılında tamamlanacak. 


Mist İnşaat imzası taşıyan Optimist Fikirtepe projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de Ayrılık Çeşme durağına 150 metre, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede,  Marmaray    ve Kadıköy – Kartal metrosunun kesişme noktasında yer alıyor. Proje 13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Optimist Fikirtepe  Mist İnşaat  satış ofisi!

Tel: 444 30 67 

Web: http://www.optimistresidence.com.tr


Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön