19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul'da açık artırma var!

Bulvar İstanbul'da açık artırma var!

Başakşehir'deki lüks proje Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde, 29 Kasım'da satışa çıkacak. Caddede, 24 mağaza ile site sakinleri için cafe ve kreş bulunuyor



Bulvar İstanbul Satış Ofısi'nde, 29 Kasım'da yapılacak açık artırmada, 24 mağaza, market, 1 cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. Bulvar istanbul Cadde, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı bir konuma sahip. Cadde'de; restoran, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi çok sayıda alternatif mevcut. Bulvar İstanbul Cadde'de satışa sunulan F1 ve F2 blokların altında yer alan cadde dükkanları, kreş ve cafeniıı teslim tarihi Haziran 2016, rezidaıısm altında yer alan cadde dükkanlarının ve marketin ise Aralık 2016 olacak. 


'Yüzde 100 kazandırdı'


Bulvar İstanbul İş Ortaklığı'nın hayata geçirdiği proje, 22 ayda yüzde 97'lik satış başarısına imza attı. Proje, 2014 yılının ilk altı aylık diliminde ise Emlak Konut projeleri içinde en yüksek satışı yakalamıştı. 


Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, projenin bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık yüzde 100 kazandırdığını söyledi. Aralık 2013'te ilk lanse edildiğinde 'metrekaresi yaklaşık 2 bin 100 lira olan projede şu an itibariyle metrekare fiyatları 4 bin 500 liraya ulaşmış durumda. 722 milyon liralık toplam satış taahhütüyle Emlak Konut'tan ihaleyi aldıklarını belirten Bilal Aydoğan, "Bu rakamın 202 milyon lirası Emlak Konut'a arsa payı olarak taahhüt edildi. Şu an toplam satış gelirimiz 820 milyon liraya ulaşmış durumda. Emlak Konut'a arsa payı ise 250 milyon lira olarak gerçekleşti" diye konuştu.


Yeni projeler geliyor


Yeni projelere değinen Bilal Aydoğan, Ataşehir'deki ofis projelerinde hafriyat aşamasında olduklarını söyledi. Sütlüce'deki otel projesinde ise inşaatın devam ettiğini vurguladı. 



Erken teslim müjdesi


Bulvar İstanbul'un teslimini öne çektiklerinin müjdesini veren Aydoğan, projeyi Mart'ta teslim etmeyi planladıklarını belirtti. 2015 Aralık'ta ise iskan almaya başlayacaklarını söyledi. 37 kattan oluşan bir rezidans kulesinin de olduğunun altını çizen Aydoğan, "Kule bölgenin tek yüksek yapısı olacak" dedi. 


Posta



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 kafe ve kreş 29 Kasım'da satışa sunuluyor. Cadde girişli mağazaların büyüklüğü 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor. Cadde mağazalann F1 ve F2 bloklarının altında yer alıyor. 


TESLİM TARİHİ ARALIK 2016 

Cadde dükkanları, kreş ve kafenin teslim tarihi Haziran 2016, rezidansın altında yer alan cadde dükkanlarının ve marketin ise Aralık 2016 olarak veriliyor. Proje 9 ihtisas hastanesinin ve 3 binin üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksi'nin tam karşısında yer alıyor. 


Bugün



Haber Türkiye Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak. 22 ayda yüzde 97 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlak Konut projeleri içinde en yüksek satışı yakaladığı belirtilen Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık yüzde 100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde ticari üniteleri, yüksek kira geliri sağlamayı taahhüt ediyor. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön