18 / 05 / 2024

Bunu yapanların hemen hesabına yatıyor! 7 bin liraya kadar...

Bunu yapanların hemen hesabına yatıyor! 7 bin liraya kadar...

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler geliyor. Bankalar 7 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapıyor. İşte, 2022 Emekli promosyonu veren bankalar...



Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyon yarışına girmekte. Emekli gelirleri enflasyon farkı, banka promosyonu ve yılda 2 kez verilen bayram ikramiyesiyle birlikte artıyor. Bununla beraber bankalar emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatı sunmakta. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanmakta.

BANKALAR PROMOSYONA EK FIRSAT DA SUNUYOR
Bazı bankalar emekliler için promosyon ödemesi hariç kendi uygulamaları üzerinde bir takım fırsatlar sunmakta. Bankaya ait ek kart ve fırsatlar için ek ücret talep edilmemekte. İhtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranından yararlanamakta. Ayrıca masrafsız para transferi ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırma imkanı verilmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön