23 / 04 / 2024

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas Beykoz'da bulunan villasını 3 milyon dolara sattı.



Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Galatasaray'a 38. başkan olan ve ilk sezonunu yaşayan Başkan Burak Elmas'ın tehditlerden sonra evini satışının  detaylarını yazdı.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un bugün kaleme aldığı "Tehditler ev sattırdı" başlıklı yazısında Galatasaraylı Burak Elmas'ın evini 3 milyon dolara sattığını yazdı.

Burak Elmas Beykoz Konakları ndaki villasını sattı!

İşte Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un yazısı...

***
"Galatasaray'a 38. başkan olan ve ilk sezonunu yaşayan Başkan Burak Elmas, bir yandan çok kötü giden takımını ayağa kaldırmaya çalışırken bir yandan da işi ailesine tehdide kadar götüren fanatiklerle uğraşmak zorunda kalıyor.

Bir röportajında fanatiklerin,evinin adresini bile verdiğini söyleyen Burak Elmas'ın, bu yüzden mi bilmiyorum ama evini değiştirdiğini öğrendim. Elmas, Beykoz Konakları'ndaki villasını, 3 milyon dolara satmış. Villayı, Oytun Özdoğan adlı bir iş insanı satın almış. Burak Elmas yeni yuvasını nerede kuracak bilmiyorum ve öğrenmek de istemedim. Gerçi bilsem de söylemem.

Burak Elmas Beykoz Konakları ndaki villasını sattı!

Çünkü sırf başkanı olduğu takım kötü sonuçlar alıyor diye eşini ve çocuklarını bile tehdit eden, onlara ağıza alınmayacak sözler söyleyen fanatikler varken yeni yuvasının semtini bile söylemem."

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!


Geri Dön