25 / 04 / 2024

Burak Kan 3 projesiyle inşaat sektörüne giriş yapacak!

Burak Kan 3 projesiyle inşaat sektörüne giriş yapacak!

Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı.



Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı. Kendi adını verdiği Burak Kan İnşaat ile sektöre atılan, ev ve konut alacaklara yönelik inanılmaz uygun fırsatlar sunan şirketin ilk Lansman toplantısı 22 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Doğanay Otel'de gerçekleştirilecek. Ünlü sanatçı Gülben Erger'in sahne alacağı geceye 700 seçkin davetli katılacak. 


ALIRKEN KAZANDIRAN PROJE


Alanya'da gelişen gayrimenkul sektörü ile birçok inşaat şirketi imara açılan araziler üzerinde özel ve markalı konut projeleri geliştirdiler. Bu kervana katılan Burak Kan İnşaat 3 büyük proje ile sektöre hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Tepe Modern, Rüya Kent ve Lebi Derya isimli projeler ile yeşil ve konut sektörünü barıştırmayı hedefliyor. Lansman tanıtımlarında en büyük avantaj ise alırken kazanmak Konut projelerinin lansmanları, lansman fiyatlarının düşüldüğü nedeniyle özellikle yatırımcılar ve 'al-sat'çılar tarafından ciddi şekilde takip ediliyor. Örneğin lansman fiyatı 100 bin TL olan konutun fiyatı 3 ay sonra 150 bin, 200 bin TL araşma çıkabiliyor. 


BAHÇELİ YAŞAM KÜLTÜRÜ 


Şirket sahibi Burak Kan, 3 proje ile Alanya'da bahçeli yaşam kültürünü kazandıracaklarına dikkat çekerek, "Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu projelerimiz ile insanlara yepyeni yaşam alanları sunuyoruz. Hayalden gerçeğe dönüştürdüğümüz evlerimiz ile konutta yeni bir dönem başladı. Her türlü ödeme kolaylığının bulunduğu projeler aynı zamanda yatırım amaçlı da görülebilir" şeklinde konuştu. 




Antalya Yeni Alanya


Geri Dön